doggonesmart

Pooch & Mutt

130000-130007

LÆKRE GODBIDDER TIL DEN LÆKKERSULTNE HUND

Pooch & Mutt (P&M) er et engelsk firma, der står bag en serie lækre godbidder til hunde.

Det særlige ved lige netop disse godbidder er, at de alle er tilsat spændende ingredienser, der på hver deres måde har en positiv indvirkning på din hunds trivsel.

 

POOCH & MUTT I RØR

En flot serie af små kiks til hunde i alle størrelser. Varianterne er spændende og der er noget for en hver smag og behov.130003 2

P&M Calm & Relax indeholder kamille, som traditionelt set er brugt til at fremme afslapning, og de indeholder L-tryptophan, som hjæper til at danne serotonin, 'feel good' neurotransmitter.

P&M Fresh Breath indeholder kylling, persille, pebermynteolie og cikorie. Disse ingredientser har tilsammen en positiv effekt på både en friskere ånde og en sundere fordøjelse.

P&M Puppy Development indeholder kylling, hørfrø og cikorie. Hørfrø er en kilde til omega 3, som har en positiv effekt på hvalpens hurtige udvikling af hjernen. Kylling giver den gode smag, og cikorie kan have en positiv effekt på hvalpens ofte sensitive fordøjelsessystem.

P&M Health & Digestion indeholder kylling, persille, kul og cikorie. De lækre ingredienser giver god smag, og så har de en positiv effekt på en sund fordøjelse.

P&M Move Easy indeholder hørfrø, hybenrose og yucca. Hørfrø ingeholder omega 3, som har en possitiv effekt på hundens led. Hybenrose er rig på antioxidanter og viatamin C. Både hybenrose og yucca har en possitiv effekt på hundens led og mobilitet.

P&M Feel Good er til dig, der gerne vil give et bidrag til velgørenhed. For hver gang der sælges Feel Good godbidder, donere fabrikken et beløb til velgørenhedsorganisationer, der redder hunde i nød.

P&M Brain & Train godbidder indeholder kylling, Ginko Biloba og kokosolie. Gingo Biloba bruges traditionelt til at forbedre hukommelsen og koncentrationen. Kokosolie er kilde til triglycider, der omdannes til ketoner, og derefter virker som en energikilde til hjernen. Til sammen kan godbidderne derfor have en positivt effekt på hundens hjerne.

P&M Peanut Butter godbidder er vegetariske velsmagende godbidder, som hundene elsker. Peanut butter er kilde til sunde fedtstoffer, proteiner og b-vitaminer.

 

130008-130010Pooch & Mutt Greainfree

3 velsmagende kornfrie varianter tilsat spændende ingredienser, igen udvalgt og tilsat med tanke på at forbedre hundens trivsel.

P&M Calming Crunchies Grain Free indeholder 75% britisk andekød, kamille, lavendel, præbiotika, b-viatmin og L-tryptophan. Kamille er traditionelt set brugt til at fremme afslapning, og L-tryptophan hjælper til at danne serotonin, 'feel good' neurotransmitter.

P&M Sensitive Salmon Grain Free er lavet på blandt anden 75% skotsk laks, og godbidderne er rige på præbiotika, omega 3, antioxidanter, vitaminer og mineraler.

P&M Daily Dental Grein Free indeholder 75% britisk kyllingkød, pebermynte, persille, præbiotika og citrus ekstrakt. Præbiotika, persille og pebermynte kan have en positiv effekt på frisk ånde og et sundt fordøjelessystem.

 

Pooch & Mutt Chews

130011 1Skal du forkæle din hund med lidt mere end smagen fra en lille godbid, så er P&M Chew måske løsningen.

Her får du lækre sticks i en pose, og fælles for alle 3 varianter er, at de er koldpresset for at bevare den naturlige smag og næringsstofferne fra de gode råvarer.

Chews fra Pooch & Mutt er alle uden hvede, majs, soya og kunstige smags- og farvestoffer.

Vælg imellem de 3 lækre varinter:

Duck Delight Chews

Tasty Turkey Chews 

Perfect Pork Chews

 

Find forhandler 1

 

 

Om os

Forside
Om os
Q Bloggen


BRANDS

B&B
Tikki
Tre Ponti
Se Alle

KONTAKT

Kontakt Q-Pet
Find forhandler

facebook logo tcm62-374951

Q-Pet ApS - Kobbervej 6 - DK-6000 Kolding - Telefon: 63131014 - E-mail: info(snabela)qpet.dk - CVR-nummer: 32153100