doggonesmart

banner

Collar

Bløde og lækre hundehalsbånd og hundeliner fra collar

Collar er mærket på en serie lækre halsbånd og liner i læder. Design, farver og størrelser kan selvfølgelig variere meget, men fælles for alle produkter af dette mærke er, at det er lavet et blød og meget lækker koskind.9171

Collar Soft

Collar Soft er navnet på en serie halsbånd og liner målrettet mellemstore og store hunde. Serien er lavet i det lækreste bløde læder, og stilen er klassisk og enkelt.

Collar Soft laves i brun og sort. Serien er med synlige syninger, som du kan se her på billedet. 

Klik her og se hele Collar Soft serien>>

 

Collar Rundsyet

Collar Rundsyet er en serie af lækre rundsyede læder halsbånd og liner. Alle produkter i serien er lavet i et blødt og smidigt koskind, som er let og behageligt for hunden at have på. Både liner og halsbånd er forstæket med en nylonsnor indvendigt, så produkterne kan holde til dagligt brug i alt slags vejr.

Halsbåndene findes i mange størrelser, så de passer til de helt små racer og op til mellemstore racer. Der er matchende førerliner og dressurliner til halsbåndene samt en udstillingsline, hvor halsbåndet er en del af linen.

Du skal vælge et collar halsbånd eller line, hvis du ønsker det enkle design, bløde materialer, lethed og en god kvalitet. Og så er det et oplagt valg til dig med en langhåret race, da halsbåndet er skånsomt mod pelsen.

Collar serien fås i 5 forskellige smarte farver: blå, rød, sort, lilla og lyserød.


Klik her og se hele Collar Rundsyet serien>>

collarcollage

Find forhandler 1

 

 

 

Om os

Forside
Om os
Q Bloggen


BRANDS

B&B
Tikki
Tre Ponti
Se Alle

KONTAKT

Kontakt Q-Pet
Find forhandler

facebook logo tcm62-374951

Q-Pet ApS - Kobbervej 6 - DK-6000 Kolding - Telefon: 63131014 - E-mail: info(snabela)qpet.dk - CVR-nummer: 32153100